LED RAZSVETLJAVA

LED razsvetljava

Postavitev Design fasade za
podjetje Seltron d.o.o..
Novi proizvodno prodajni center.
Led razsvetljava
Razvoj in tehnologija LED razsvetljave je v zadnjih letih zasenčila fluorescentno razsvetljavo, ki se je izkazala za neprimerno predvsem zaradi preseganja dovoljenih vrednosti priključne moči.

Gre za okolju prijazno LED razsvetljavo, ki daje zelo usmerjeno svetlobo. V posamezni reklamni opremi je le ta lepo razporejena, to pa omogoča učinkovito osvetlitev, kar je naš cilj. Poleg primerne svetilnosti, porazdelitve svetlobe ter zmanjšane uporabe električne energije ima LED razsvetljava tudi dolgo življenjsko dobo (do 50 tisoč ur delovanja oz. 12 let).

Naše podjetje z lastnim razvojem, proizvodnjo in uporabo LED razsvetljave v posameznih segmentih reklamne opreme sledi svetovnemu trendu na področju varovanja okolja, prav tako pa se v Sloveniji povezujemo s priznanimi oblikovalci in podjetji na področju LED razsvetljave.
Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava Led razsvetljava